Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 15-02-2021
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 

20 FEB
JeeCee Kleur/knutsel wedstrijd voor leden tot en met 6 jaar, 7 tot en met 9 jaar en 10 jaar en ouder
Bekijk hier het affiche.
Online

Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
11 JAN
Tot nader bericht worden er voorlopig geen lessen in de zalen gegeven bij DOK in verband met de Corona maatregelen. Zodra dit weer kan/mag wordt dit op deze website en onze Facebook pagina (www.facebook.com/dok1922) mede gedeeld.
Wel proberen de lesgevers zoveel mogelijk lessen gedeeltelijk online of buiten te geven.
Heeft U onverhoopt nog niets gehoord over alternatieve trainingen neem dan contact op met CTL@dok-ede.nl
 
15
FEB
Inschrijf, opzeg en mutatieformulieren        
 
In verband met de overgang naar een nieuw ledenadministratiesysteem zijn de inschrijf, opzeg en mutatieformulieren op onze website aangepast. Ze zijn nog steeds te vinden onder het kopje "Lid worden" in het menu, maar zijn nu onderverdeeld in het soort les.
Mocht het invullen niet helemaal duidelijk zijn, stuur dan een email naar ledenadmi@dok-ede.nl
© Bericht: Bestuur DOK
 
27
JAN
DOK contributie         
 

Als bestuur hebben we besloten om de leden financiële compensatie te bieden vanwege het niet doorgaan van de lessen. Dit doen we door in de maanden januari en februari slechts de helft, dus 50% van de normale contributie te incasseren. Het streven is om dit voor maart en april opnieuw te doen, maar dat kunnen we pas later vaststellen. Dit komt doordat een groot deel van de kosten doorlopen (o.a. KNGU contributie, vergoeding van trainers).
DOK wil graag na de lockdown verder kunnen met het bieden van sport aan haar ruim 1000 leden, dus we moeten goed kijken naar wat er mogelijk is.
Op dit moment worden op diverse creatieve manieren activiteiten aangeboden aan onze leden. We zijn erg trots op onze trainers die dit mogelijk maken en blij dat veel leden hier gebruik van maken.
Voor nu dus goed nieuws!
Als U nog vragen heeft kunt U het bestuur mailen: 
bestuurdok@gmail.com
© Bericht: Bestuur DOK

 
23
OKT
Wel les/niet les         
 
OUDERS VAN DOK LEDEN, LET OP AUB.
Omdat de tijd van loopneuzen, verkoudheid en keelpijn weer is aangebroken en er volgens de richtlijnen van de RIVM, KNGU en DOK dan het thuisblijf advies en corona-test advies geldt, kan het voorkomen dat een trainer van DOK noodgedwongen thuis moet blijven en geen buitenles kan geven. Uiteraard doen de vrijwilligers van DOK er alles aan om in dat geval een vervanger in te zetten, maar dat zal in incidentele gevallen niet altijd lukken, zeker als meer trainers een verkoudheid oplopen.
Om te voorkomen dat (jonge) kinderen dan voor niets komen, terwijl mama of papa alweer op weg naar huis is na het afzetten bij de gymzaal, wordt u dringend verzocht om bij het afzetten eerst na te gaan of er les gegeven wordt, zodat u uw kind weer veilig mee naar huis kunt nemen, mocht dat onverhoopt niet het geval zijn.
© Bericht: DOK
 
01
SEP
Vertrouwenspersoon          
 

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over  trainingsmethodes en misstanden binnen de topsport bij de KNGU. Trieste verhalen voor alle betrokkenen.
DOK heeft al vele jaren een vertrouwenspersoon, waar alle ouders en leden vertrouwelijk terecht kunnen met hun zorgen of klachten over niet acceptabel gedrag binnen de vereniging. Gedrag van lesgevers, leden, assistenten of andere vrijwilligers. We willen als vereniging een volkomen veilige omgeving bieden. Dus geen pesten, treiteren, dwang bij trainingen of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op onze website www.dok-ede.nl is onder het kopje vereniging de nota Veilig sportklimaat te vinden!

Tot slot: DOK staat volledig achter de pedagogische visie van het KNGU. https://dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/pedagogische-visie. Via de link kun je de pedagogische visie lezen.
Contactpersoon: Ineke Reidsma (06 11014851)
© Bericht: Bestuur DOK

 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.