Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 17-07-2021
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 

16 JUL
DOK DOK Zomervakantie (geen lessen) van 18-07-2021 t/m 29-08-2021 Ede

Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
11 juni

We zijn heel blij dat we met nog minder beperkingen in de zalen mogen sporten. Dit betekent dat alle lessen weer binnen plaatsvinden volgens het rooster van voor de lockdown. Dit rooster is op deze site te vinden. Alleen alle lessen van de Ridderhof blijven vanwege de verbouwing in de Bettekamp. Ook de lessen volleybal starten weer, en er is voor alle lessen een maximale groepsgrootte van 50! Vanaf 1 juni wordt de contributie weer normaal geïncasseerd!


 
17
JUL
Zomervakantie     
 
Vanwege de zomervakantie, waarin onze leden, maar ook alle DOK vrijwilligers een paar weekjes tot rust kunnen komen, zijn er geen lessen van 18-07-2021 t/m 29-08-2021.
Op maandag 30 augustus starten alle lessen weer.
© Bestuur en vrijwilligers DOK.
 
17
JUL
DOK Summercup     
 
Op de valreep, aan het einde van het seizoen hebben ook de dames van DOK hun interne wedstrijd afgewerkt in sporthal de Maandereng in Ede. Onder toeziend oog van een aantal juryleden (weer ontzettend bedankt dat jullie er waren) werden de oefeningen geturnd op balk, brug, sprong en mat. Hoewel het "maar" interne wedstrijden waren, was de spanning her en der toch wel te snijden en zo hoort het ook: een beetje gezonde spanning hoort erbij.
Na deze zaterdag gaan de leden van DOK en alle vrijwilligers genieten van een welverdiende vakantie, thuis of misschien toch nog in één of ander vakantieland. DOK wenst iedereen een fijne vakantie en tot maandag 30 augustus als de lessen weer beginnen.
Bekijk hier een paar foto's, of de hele serie op https://myalbum.com/album/3CkK5fHJENkB
 
10
JUL
DOK dansshow       
 
Na een hele korte voorbereidingstijd (wel/geen publiek, wel/geen groepen) vanwege de Corona situatie, geen theater en spectaculair licht, maar wel MET publiek is zaterdagavond toch een spetterende DOK dansshow neergezet in sporthal de Peppel in Ede. Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na, zag het er allemaal heel fris en verzorgd uit. Leuk ook dat er zoveel verschillende dansen werden geshowd. Wil jij ook graag dansen, informeer ná de vakantie dan eens naar de mogelijkheden!
Bekijk hier een paar foto's, of de hele serie op https://myalbum.com/album/ZumTYFycjSR8
 
25
JUN
DOK Acro Zomer Cup       
 
Vrijdag 25 juni was de gymzaal aan de Bunschoterweg in Ede het toneel van de DOK Acro Zomer Cup. Een flink aantal turnsters (en één turner) hebben in verschillende ronden hun oefeningen laten zien onder deskundig oog van de jury. Omdat die dag nog nét geen publiek mocht worden toegelaten, konden ouders en andere belangstellenden de wedstrijden via de stream bekijken.
Bekijk hier een paar foto's, of de hele serie op https://myalbum.com/album/p6HKcAWFgJzu
 
29
MEI
Nieuwe lessen bij DOK        
 
Nu we weer lekker binnen mogen sporten, start DOK ook met een tweetal lessen in de nieuwe gymzaal op het Enka terrein.

Donderdag
Van 17:00 - 18:00 uur Free Running voor leden van 8 jaar en ouder (beginners)

Vrijdag (vanaf 4 juni)
Van 16:30 - 17:30 uur Kleuter gymnastiek 4/6 jaar
Van 17:30 - 18:30 uur Gymnastiek/turnen meisjes 6/7 jaar
Van 18:30 - 19:30 uur Gymnastiek/turnen meisjes 8/10 jaar

De eerste vier proeflessen zijn gratis en zonder verplichtingen, dus kom lekker meedoen om te kijken of je het leuk vindt en wordt lid van DOK.
© Bericht: CTL DOK

 
28
MEI
Coronaregels binnensporten      
 

De voornaamste regels rond corona zijn

1 Geen ouders in de zaal.
2 Blijf thuis bij (geringe) klachten en houd je aan de bekende Corona voorschriften.
3 Kleedkamers zijn weer open.
4 Sporters vanaf 13 jaar en lesgevers dragen binnen een mondkapje totdat ze gaan sporten.
 
14
APR
Actie: leuke DOK bidon        
 
Ondanks de Corona maatregelen organiseert onze vereniging bij goed weer gezellige buitenlessen tegen een (tijdelijk) gereduceerd tarief. Ook bij deze (buiten)lessen kunnen we nieuwe leden gebruiken, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Gedurende de buitenlessen hebben we een speciale actie opgezet: kreeg je als aanbrenger van een nieuw lid een mooie DOK bidon cadeau, tijdelijk krijgt ook het nieuwe lid een mooie DOK bidon cadeau, waarin je straks bij mooi weer lekker drinken voor jezelf mee kan nemen.
Vraag dus vriendinnetje/vriendje mee naar gym, zorg dat zij/hij lid wordt van DOK en ontvang allebei een bidon van je trainster!
Bekijk hier het affiche. © PPC DOK
 
1
APR
Gezocht: vrijwilligers sponsor commissie
 

De JuCo (jubileumcommissie) is al enige tijd geleden begonnen met het voorbereiden van het feestjaar 2022 waarin DOK 100 jaar bestaat.
Voor de verschillende activiteiten zijn we op zoek naar mensen die activiteiten voor willen bereiden. Specifiek zoeken we mensen voor de sponsorcommissie: hen zal gevraagd worden initiatief te nemen bij het zoeken naar sponsoren die het jubileumjaar financieel kunnen ondersteunen.
Hierbij kan gedacht worden aan het benaderen van bedrijven en netwerken, bezoeken van beurzen of aanmelden bij acties.
De JuCo heeft een Bidbook gemaakt om bij de gemeente en andere organisaties subsidie aan te vragen en gelden bij bedrijven te krijgen.

Bent u of kent u iemand die de JuCo kan helpen op dit gebied?
Neem gerust contact op via jubileum@dok-ede.nl
© Bericht: Karin van der Lingen namens de Juco

 
15
FEB
Inschrijf, opzeg en mutatieformulieren        
 
In verband met de overgang naar een nieuw ledenadministratiesysteem zijn de inschrijf, opzeg en mutatieformulieren op onze website aangepast. Ze zijn nog steeds te vinden onder het kopje "Lid worden" in het menu, maar zijn nu onderverdeeld in het soort les.
Mocht het invullen niet helemaal duidelijk zijn, stuur dan een email naar ledenadmi@dok-ede.nl
© Bericht: Bestuur DOK
 
01
SEP
Vertrouwenspersoon          
 

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over  trainingsmethodes en misstanden binnen de topsport bij de KNGU. Trieste verhalen voor alle betrokkenen.
DOK heeft al vele jaren een vertrouwenspersoon, waar alle ouders en leden vertrouwelijk terecht kunnen met hun zorgen of klachten over niet acceptabel gedrag binnen de vereniging. Gedrag van lesgevers, leden, assistenten of andere vrijwilligers. We willen als vereniging een volkomen veilige omgeving bieden. Dus geen pesten, treiteren, dwang bij trainingen of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op onze website www.dok-ede.nl is onder het kopje vereniging de nota Veilig sportklimaat te vinden!

Tot slot: DOK staat volledig achter de pedagogische visie van het KNGU. https://dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/pedagogische-visie. Via de link kun je de pedagogische visie lezen.
Contactpersoon: Ineke Reidsma (06 11014851)
© Bericht: Bestuur DOK

 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.