Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 29-11-2021
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 
27 NOV
JC DOK Sinterklaasfeest JC DOK in gymzaal de Maandereng.
Schrijf je via deze link in.
Maandereng

25 DEC
DOK Begin Kerstvakantie tot en met 07-01-2022 Alle zalen

 
Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
05 NOV

Naar aanleiding van de laatste persconferentie over nieuwe Corona maatregelen heeft ook ons bestuur moeten besluiten de Corona maatregelen aan te scherpen. Zie verderop deze pagina


19 SEP

Heb je een geldig EHBO en/of BHV certificaat/diploma en zou je daar iets bij DOK mee willen doen?
We zijn op zoek EHBO-ers voor de activiteiten zoals het gymspektakel, de DOK dag en diverse wedstrijden. Ook zoeken we BHV-ers en EHBO-ers die bij de uitvoering kunnen helpen. 

Ben je minimaal 1 dagdeel per jaar beschikbaar, meld je dan aan, zodat we je kunnen toevoegen aan de groep hulpverleners. Hoe vaker jij je wil inzetten hoe groter ons plezier. Je kan zelf aangeven voor welke activiteiten je beschikbaar bent. Voor deze inzetten ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Vragen, interesse of aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Patryk Wesseling via
 ehbo@dok-ede.nl


 
29
NOV
Tijdelijk rooster in verband met Corona maatregelen     
 
DOK heeft in gezamenlijke inspanning oplossingen gezocht om de lessen toch zoveel mogelijk door te laten gaan tot 17:00 uur. Op dit moment wordt druk gewerkt aan een nieuw (tijdelijk) lesrooster die we daarna zo snel mogelijk online zullen zetten. Omdat de lessen op de maandag al heel snel van start gaan, hier alvast het rooster voor de maandag. De rest volgt zo spoedig mogelijk
 
KERNHEM
15:00 - 17:00 uur Turnen selectie meisjes 3/4/5 jaar en 9/10/11 jaar middenbouw Lodewijk & Ruby
15:00 - 17:00 uur Turnen selectie meisjes 9/10/11 middenbouw en meisjes 6/7 en 12+ divisie 5/6 Melissa & Ingvill
 
MAANDERENG
15:00 -17:00 uur Turnen selectie jongens alle leeftijden Mike & Astrid
15:00 -17:00 uur Turnen selectie 9/10/11 middenbouw Fleur, Marlou, Rianne & Claudia
     
'T RIET
15:00 -16:00 uur Turnen meisjes 5 t/m 7 jaar Melanie en David
16:00 - 17:00 uur Meisjes 8+ Melanie & David
     
RIDDERHOF
15:30 - 17:00 uur 1e selectie Rhönrad Saskia
 
28
NOV
Corona maatregelen     
 
Het zal niemand ontgaan zijn dat er afgelopen vrijdag nieuwe Corona maatregelen zijn afgekondigd. Belangrijkste voor onze vereniging is dat alle sportactiviteiten na 17:00 uur voorlopig niet zijn toegestaan. Omdat de meeste lessen bij DOK juist ná 17:00 uur gegeven worden, betekent dat nogal wat; vrijwel alle lessen kunnen om die reden geen doorgang vinden.
DOK zou DOK echter niet zijn als we ook deze keer weer niet druk aan het kijken zijn naar alternatieve oplossingen. Buiten sporten, zoals vorig jaar is gezien de temperatuur niet echt een optie, maar gekeken wordt of een deel van de lessen verplaatst kunnen worden naar een vroeger tijdstip doordeweeks of naar de zaterdag. Een nieuw rooster daarvoor op papier maken is al een uitdaging, maar uiteraard moeten de trainers op die nieuwe tijden nog wel beschikbaar zijn EN moeten de zalen op de nieuwe data en tijden gehuurd kunnen worden. Zodra daar duidelijkheid over is, zal dat uiteraard meteen gecommuniceerd worden!
© Bestuur en CTL DOK
 
18
NOV
Coronaregels vanaf 13 november      
 

We hanteren de volgende regels binnen onze vereniging::
*  Blijf thuis bij klachten en laat je testen
*  Houd zoveel mogelijk afstand
*  Hou je aan de regels van handen wassen...enz.
*  Vanaf zaterdag 6 november voor leden van 18 jaar en ouder en (peuter) ouders alleen toegang met een
    QR code of met een bewijs van testen voor toegang, samen met een ID.
*
 GEEN toegang voor andere ouders in de zalen.
Voor externe wedstrijden zijn de regels voor publiek per locatie verschillend, dus stel je van te voren op de
    hoogte!

 
17
JUL
Danslessen bij DOK         
 
Na de spetterende dansshow in sporthal de Peppel, nét voor de zomervakantie, kan het maar zó zijn dat er meer meisjes en jongens enthousiast geraakt zijn door deze heerlijke manier van sporten. DOK heeft verschillende danslessen (met verschillende dansstijlen) op het lesrooster staan. En als je liever meer richting musicaldans wil, dan hebben we daar ook een leuke les voor.
De lessen worden gegeven in de speciaal ingerichte danszaal van Turnstede (naast sporthal de Peppel). Kom vrijblijvend meedoen en volg 4 gratis proeflessen om te kijken of dansen bij DOK iets voor je is.

Bekijk hier ons lesrooster of hier de flyer. © CTL DOK
 
25
JUN
nijntje beweegdiploma           
 
DOK heeft lessen voor bijna alle leeftijden. Ook voor peuters van 2 t/m 6 jaar heeft DOK een heel leuk beweegprogramma op het lesrooster staan. Op verschillende dagen (zelfs op zaterdag) en in verschillende zalen wordt bewegingsonderwijs gegeven volgens het nijntje beweegprogramma van de KNGU. Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.
Hebt u peuters in deze leeftijdscategorie, kom dan vrijblijvend en gratis een 4-tal proeflessen volgen bij DOK.
Bekijk hier ons lesrooster of hier de flyer. © CTL DOK
 
1
APR
Gezocht: vrijwilligers sponsor commissie
 

De JuCo (jubileumcommissie) is al enige tijd geleden begonnen met het voorbereiden van het feestjaar 2022 waarin DOK 100 jaar bestaat.
Voor de verschillende activiteiten zijn we op zoek naar mensen die activiteiten voor willen bereiden. Specifiek zoeken we mensen voor de sponsorcommissie: hen zal gevraagd worden initiatief te nemen bij het zoeken naar sponsoren die het jubileumjaar financieel kunnen ondersteunen.
Hierbij kan gedacht worden aan het benaderen van bedrijven en netwerken, bezoeken van beurzen of aanmelden bij acties.
De JuCo heeft een Bidbook gemaakt om bij de gemeente en andere organisaties subsidie aan te vragen en gelden bij bedrijven te krijgen.

Bent u of kent u iemand die de JuCo kan helpen op dit gebied?
Neem gerust contact op via jubileum@dok-ede.nl
© Bericht: Karin van der Lingen namens de Juco

 
15
FEB
Inschrijf, opzeg en mutatieformulieren        
 
In verband met de overgang naar een nieuw ledenadministratiesysteem zijn de inschrijf, opzeg en mutatieformulieren op onze website aangepast. Ze zijn nog steeds te vinden onder het kopje "Lid worden" in het menu, maar zijn nu onderverdeeld in het soort les.
Mocht het invullen niet helemaal duidelijk zijn, stuur dan een email naar ledenadmi@dok-ede.nl
© Bericht: Bestuur DOK
 
01
SEP
Vertrouwenspersoon          
 

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over  trainingsmethodes en misstanden binnen de topsport bij de KNGU. Trieste verhalen voor alle betrokkenen.
DOK heeft al vele jaren een vertrouwenspersoon, waar alle ouders en leden vertrouwelijk terecht kunnen met hun zorgen of klachten over niet acceptabel gedrag binnen de vereniging. Gedrag van lesgevers, leden, assistenten of andere vrijwilligers. We willen als vereniging een volkomen veilige omgeving bieden. Dus geen pesten, treiteren, dwang bij trainingen of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op onze website www.dok-ede.nl is onder het kopje vereniging de nota Veilig sportklimaat te vinden!

Tot slot: DOK staat volledig achter de pedagogische visie van het KNGU. https://dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/pedagogische-visie. Via de link kun je de pedagogische visie lezen.
Contactpersoon: Ineke Reidsma (06 11014851)
© Bericht: Bestuur DOK

 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.