Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 02-04-2020
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 
24 APR
JC DOK In verband met de Corona maatregelen kan ook de DOK Nachtactiviteit op 24 & 25 april helaas NIET doorgaan. Maandereng
 
Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
15 MRT
Vanwege de instructie vanuit de overheid zijn alle lessen bij DOK tot nader order gestopt in verband met het Corona virus. Zodra de lessen weer kunnen starten, wordt dat op deze website, onze facebook pagina en in een nieuwsflits gemeld.

13 NOV
Het keuzemenu op onze site is ingekrompen en vereenvoudigd. De verschillende items zijn beter gerubriceerd en logische onder kopjes geplaatst. We hopen dat de benodigde informatie zo nog sneller te vinden is.

06 SEP
Sinds we bij DOK met "Niet fotograferen" bandjes werken, kunnen we gelukkig weer foto's op onze website plaatsen van de kids die wél op de foto mogen. Bekijk foto's op onze fotopagina via de keuze "Media" en "foto's" in ons keuzemenu.

 
28
MRT
UPDATE: Corona Virus         
 

Update corona nieuws 27 maart
Op last van de overheid zijn tot 6 april alle sportactiviteiten afgelast. Dat betekent dat in elk geval tot die datum er geen lessen zullen zijn bij DOK.
Tevens heeft de KNGU ALLE geplande wedstrijden afgelast voor de rest van het seizoen. Erg jammer voor alle leden die graag nieuwe kansen op medailles op nieuwe wedstrijden hadden gehad.

We verwachten dat tot begin juni geen lessen gegeven mogen worden, maar wachten op berichten van RIVM en KNGU. Zodra er meer nieuws is over hoe verder na 6 april zullen we dat op de website en Facebook publiceren.

© Bericht: DOK (bijgewerkt: 12 maart 2020)

 
21
MRT
In memoriam: Peter de Jong            
 
 
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat oud bestuurslid en trainer van DOK de heer Peter de Jong op vrijdag 20 maart jongstleden is overleden. Peter was een graag geziene gast bij DOK door zijn niet aflatende energie en enthousiasme op zijn lessen en tijdens bestuursvergaderingen.
Peter was tevens zo'n beetje de grondlegger van het Rhönrad turnen in Nederland en ver daar buiten en getuige de Rhönrad lessen bij DOK met succes. Tot het laatst maakte hij met zijn vrouw nog Rhönrad riemen voor turners uit de hele wereld.
In 1991 werd Peter benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging, waarmee uiting werd gegeven aan de bewondering voor een bevlogen man. Peter mocht 88 jaar worden en er zal, vanwege de Corona crisis waarschijnlijk helaas beperkt afscheid van hem kunnen worden genomen.
DOK wenst zijn familie (waaronder onze trainster Saskia van Bruxvoort) heel veel sterkte bij dit verlies. We zullen hem missen.
Lees hier het bericht van het IRV (International Wheel Gymnastics Federation) https://rhoenrad.com/in-deep-sorrow/peter-de-jong/?fbclid=IwAR3Rtv7Kv9KDxZgYFUUFRWwDDq94vWtwdmia9m_i4Ic-TqaPox1dOjG3IYE
© Bericht: DOK
 
15
MRT
Challenge een makkie?       
 
Is de eerder geplaatste challenge voor jou te simpel en zoek je meer uitdaging voor de turn-vrije weken, probeer dan het trainingsschema op te pakken dat door één van onze trainers is samegesteld. Elke ochtend, middag en avond deze oefeningen doen en je bent bij de start van de lessen top fit!
Ga naar onze facebook pagina en bekijk het trainingsschema. Ook bij een gedwongen trainingsstop blijven we onze leden uitdagen!
 
14
MRT
Geen les, dan een DOK Challenge        
 
Vanwege de Corona crisis heeft ook DOK (net als veel andere verenigingen) moeten besluiten de wekelijkse lessen tot minimaal eind maart op te schorten. Jammer, geen uurtje lekker sporten, keihard trainen of gezellig even bijbabbelen. Om toch lekker fit te blijven kan je natuurlijk thuis de nodige oefeningetjes doen en onze trainers hebben hiervoor een leuke 2-wekelijkse thuis-challenge bedacht. Doe mee en kijk op onze DOK Facebook pagina wat de bedoeling is.
Kunnen we de zaal niet in? Dan maar lekker thuis oefenen!
© Bericht: DOK
 
12
MRT
DOK nachtactiviteit         
 
De JC van DOK organiseert weer een gezellige nachtactiviteit  in de gymzaal van de Maandereng in het weekend van 24 en 25 april. Op vrijdag zijn leden van 6 tot 14 jaar welkom vanaf 18:30 om met z'n allen leuke spelletjes te doen, lekker te turnen in de sportzaal en af en toe wat te slapen. Zaterdagmorgen om 10:00 uur is het feest dan weer afgelopen. Er kunnen maximaal 100 kids meedoen, dus zodra de inschrijving geopend is (vanaf 30 maart) moet je er snel bij zijn, want vol=vol. Uiteraard houden we ook bij deze activiteit de situatie rondom het Corona virus scherp in de gaten; op basis van de dan geldende adviezen van de KNGU, NOC/NSF, RIVM en de overheid besluiten we tegen die tijd of het feest door kan gaan. Veiligheid voor alles!
Ga vanaf 30 maart naar de inschrijfpagina en meld je aan.
 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.