Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Sinds 2 juli 2022 trotse houder van de Koninklijke Erepenning.
Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "live" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 24-03-2023
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 
05 Feb
DOK Voorjaarsvakantie van 25-02-2023 t/m 05-03-2023 Ede

06 Mrt
DOK Openbare lesweek DOK Alle zalen

18 Mrt
DOK JC activiteit: Filmavond
Geef je snel op:
https://forms.gle/2mj6D6ubUjw2uoZg7
Gymzaal Bettekamp
 
 
    Kort nieuws Agenda
 
8 OKT

Bekijk hier de februari 2023 uitgave van onze DOK nieuwsbrief:
https://ymlp.com/zTXKOh


19 SEP

Heb je een geldig EHBO en/of BHV certificaat/diploma en zou je daar iets bij DOK mee willen doen?
We zijn op zoek EHBO-ers voor de activiteiten zoals het gymspektakel, de DOK dag en diverse wedstrijden. Ook zoeken we BHV-ers en EHBO-ers die bij de uitvoering kunnen helpen. 

Ben je minimaal 1 dagdeel per jaar beschikbaar, meld je dan aan, zodat we je kunnen toevoegen aan de groep hulpverleners. Hoe vaker jij je wil inzetten hoe groter ons plezier. Je kan zelf aangeven voor welke activiteiten je beschikbaar bent. Voor deze inzetten ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Vragen, interesse of aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Patryk Wesseling via
 ehbo@dok-ede.nl


11
NOV
Blessure spreekuur    
 
DOK is per 1 november een samenwerkingsverband aangegaan met de fysiotherapiepraktijk “Mijnfysiopraktijk” Dit houdt in dat alle leden van DOK bij klachten of lichte blessures voor een gratis korte screening en advies laagdrempelig eens per maand in een sportzaal bij hen terecht kunnen. Een afspraak maken is niet nodig.
Inmiddels zijn de datums bekend voor het spreekuur in 2023, alle dagen van 19:30 - 20:15 uur in de kleedkamer van Turnstede:
  
Maandag 27 maart 2023
Maandag 17 april 2023
Maandag 8 mei 2023
Maandag 29 mei 2023
© DOK Ede
 
10
OKT
Corona: voorkom besmetting   
 
Met het snel oplopen van besmettingen met het Corona virus vragen we onze leden en vrijwilligers de onderstaande regels extra goed in acht te nemen om besmetting te voorkomen:
 
Was vaak je handen
Hoest en nies in je elleboog
Klachten? Bescherm je medesporters, blijf thuis en doe een test
Geef je clubgenoten of tegenstander een boks of elleboog. Schud elkaar geen handen.
 
7
SEP
Sporten voor iedereen   
 

Financiële bijdrage gemeente Ede
De gemeente Ede heeft voor alle ouders die 130% van het minimum of minder verdienen een bijdrage per kind (6-17 jaar) van €200,00 per jaar beschikbaar. Ook voor volwassenen is dit bedrag beschikbaar.

Via www.ede.nl/berekenuwrecht vraagt u deze en onze andere inkomensondersteunende regelingen aan. U heeft hiervoor DiGiD nodig. U ziet direct of u in aanmerking komt voor een regeling.

 
01
SEP
Vertrouwenspersoon          
 

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over  trainingsmethodes en misstanden binnen de topsport bij de KNGU. Trieste verhalen voor alle betrokkenen.
DOK heeft al vele jaren een vertrouwenspersoon, waar alle ouders en leden vertrouwelijk terecht kunnen met hun zorgen of klachten over niet acceptabel gedrag binnen de vereniging. Gedrag van lesgevers, leden, assistenten of andere vrijwilligers. We willen als vereniging een volkomen veilige omgeving bieden. Dus geen pesten, treiteren, dwang bij trainingen of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op onze website www.dok-ede.nl is onder het kopje vereniging de nota Veilig sportklimaat te vinden!

Tot slot: DOK staat volledig achter de pedagogische visie van het KNGU. https://dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/pedagogische-visie. Via de link kun je de pedagogische visie lezen.
Contactpersoon: Ineke Reidsma (06 11014851)
© Bericht: Bestuur DOK

 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.