Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 30-05-2020
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 
30 MEI
TC DOK Turnselectiemiddag (zie info) Blauw-Geel
24 APR
JC DOK In verband met de Corona maatregelen kan ook de DOK Nachtactiviteit op 24 & 25 april helaas NIET doorgaan. Maandereng
 
Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
13 NOV
Het keuzemenu op onze site is ingekrompen en vereenvoudigd. De verschillende items zijn beter gerubriceerd en logische onder kopjes geplaatst. We hopen dat de benodigde informatie zo nog sneller te vinden is.

06 SEP
Sinds we bij DOK met "Niet fotograferen" bandjes werken, kunnen we gelukkig weer foto's op onze website plaatsen van de kids die wél op de foto mogen. Bekijk foto's op onze fotopagina via de keuze "Media" en "foto's" in ons keuzemenu.

 
30
MEI
Turnselectiemiddag         
 

Wil uw zoon of dochter graag meer turnen? En ziet jouw trainer, of u als ouder het talent in uw kind? Geef ze dan op voor de turnselectiemiddag op 13 juni op de sportvelden van Blauw-Geel. Op deze turnselectiemiddag wordt gekeken wat de best passende les is voor uw zoon of dochter.
Er worden ook namen doorgegeven door trainers zelf, dus overleg even met de trainer van uw zoon of dochter voor u hem/haar opgeeft. Geef je het ook aan andere ouders door die geen facebook hebben of niet (vaak) op onze website kijken, maar die dit óók wellicht interessant vinden?

Opgeven kan TOT 10 juni, via Email adres ctl@dok-ede.nl
Bekijk hier de flyer met meer informatie © Bericht: DOK
 
16
MEI
DOK buitenlessen         
 
DOK is gestart met buitenlessen. Uiteraard met de nodige voorbereidingen, aandachtspunten (1,5 meter afstand voor leden/trainers/assistenten van 13 jaar en ouder), improvisaties (helaas kunnen we niet alle toestellen buiten gebruiken), maar vooral ook met veel enthousiasme. Bekijk de foto's van de eerste week buiten trainen op onze facebook pagina
 
08
MEI
UPDATE: Corona Virus         
 

Update corona nieuws 8 mei
Vanaf maandag 11 mei gaan bijna alle lessen weer beginnen! Daar zijn we enorm blij mee, ook al worden het wel andere lessen dan normaal. We moeten buiten sporten en helaas mogen de leden van 19 jaar en ouder nog niet in verenigingsverband sporten, dus die lessen geven we nog even niet. Om te voorkomen dat er te veel kinderen en ouders tegelijk ergens zijn zullen de lessen een kwartier eerder dan normaal stoppen. Alle informatie over de gang van zaken die voor ouders en kinderen van belang is, wordt dit weekend gemaild door de lesgevers. LEES DIT GOED DOOR! Mocht deze informatie U niet bereiken, mail dan even aan bestuurdok@gmail.com. Mogelijk beschikken we niet over een recent mailadres of hebt u bij de inschrijving aangegeven geen mail te willen ontvangen. Controleer ook de spam en reclamebox even. Zodra we weten wat de door de overheid toegezegde financiële tegemoetkoming voor de sportverenigingen concreet voor DOK betekent zullen we dit bedrag verrekenen in de te innen contributie van een van de komende maanden.

© Bericht: DOK (bijgewerkt: 8 mei 2020)

 
08
MEI
Spelregels start buitenlessen           
 
DOK is heel blij in ieder geval weer te mogen sporten, zelfs al is het beperkt en buiten. Er zijn wel een aantal spelregels aan verbonden die belangrijk zijn voor de sporters, maar ook voor ouders/verzorgers om zich aan te houden. Hieronder de belangrijkste spelregels; klik op de poster om hem in pdf te bekijken.
  
 
 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.