Welkom              
scroll
 
Welkom op de site van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Heb je op of aanmerkingen over de inhoud van deze site óf wil je wat anders kwijt, stuur dan een mailtje naar info@dok-ede.nl . Deze website is "life" gegaan op 13 maart 1998. Wil je snel iets zoeken op de website , maar weet je niet hoe, klik dan op help of gebruik de zoekroutine rechts in het navigatiescherm.
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 06-10-2021
   
 

Vakanties

 
 
         Komende activiteiten Agenda Kalender
 

30 AUG
DOK Alle lessen bij DOK zijn vanaf maandag 30 augustus weer van start gegaan na de zomervakantie. Kijk op ons nieuwe lesrooster. Ede

13 NOV
DOK DOK-dag, interne wedstrijd voor DOK leden in sporthal de Peppel
Bekijk hier de flyer, hier de informatiebrief.
de Peppel

 
Bekijk het volledige activiteitenschema in onze agenda
 
    Kort nieuws Agenda
 
06 OKT

Het inschrijfformulier voor de DOK-dag schijnt bij een aantal mensen niet (altijd) te werken. Mocht dat bij u ook zo zijn, probeer deze link dan te kopiëren en in een andere webbrowser te laden. Mocht dat ook niet werken, stuur dan a.u.b. een mailtje naar dokdag@dok-ede.nl


19 SEP

Heb je een geldig EHBO en/of BHV certificaat/diploma en zou je daar iets bij DOK mee willen doen?
We zijn op zoek EHBO-ers voor de activiteiten zoals het gymspektakel, de DOK dag en diverse wedstrijden. Ook zoeken we BHV-ers en EHBO-ers die bij de uitvoering kunnen helpen. 

Ben je minimaal 1 dagdeel per jaar beschikbaar, meld je dan aan, zodat we je kunnen toevoegen aan de groep hulpverleners. Hoe vaker jij je wil inzetten hoe groter ons plezier. Je kan zelf aangeven voor welke activiteiten je beschikbaar bent. Voor deze inzetten ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Vragen, interesse of aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Patryk Wesseling via
 ehbo@dok-ede.nl


22 AUG
Het nieuwe lesrooster voor de tweede helft van het seizoen 2021 is klaar en staat op onze website. Wil jij zien of jouw les nog steeds op dezelfde tijd & plaats wordt gegeven, of zoek je een leuke les om het tweede deel van 2021 sportief bezig te zijn, ga dan snel naar ons lesrooster.

 
13
NOV
DOK-dag 2021          
 
Op zaterdag 13 november organiseert onze vereniging de traditionele DOK-dag in sporthal de Peppel in Ede. Deze gezellige wedstrijddag kon vorig jaar door de Corona maatregelen helaas niet doorgaan, maar dit jaar hopen we dat het wél lukt.
Leden vanaf 6 jaar kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden, waarbij geturnd wordt op mat, sprong, brug, balk, rekstok en voltige, maar ook worden er acrowedstrijden, rhönrad wedstrijden en grote trampoline wedstrijden gehouden.
Op les gaan de trainers met hun leden aan het werk om de diverse oefeningen in te studeren die de 13e vervolgens onder toeziend oog van juryleden kunnen worden uitgevoerd. Op deze wedstrijden is het officiële DOK tenue verplicht. Kosten voor deelname: € 4,50.
Afhankelijk van de dan geldende Corona maatregelen kunnen we hopelijk ook weer publiek verwelkomen. Informatie over deze Corona maatregelen volgt nog.
Bekijk hier de flyer of hier de informatiebrief. Via deze link kan je je opgeven voor de DOK-dag.
 
17
JUL
Danslessen bij DOK         
 
Na de spetterende dansshow in sporthal de Peppel, nét voor de zomervakantie, kan het maar zó zijn dat er meer meisjes en jongens enthousiast geraakt zijn door deze heerlijke manier van sporten. DOK heeft verschillende danslessen (met verschillende dansstijlen) op het lesrooster staan. En als je liever meer richting musicaldans wil, dan hebben we daar ook een leuke les voor.
De lessen worden gegeven in de speciaal ingerichte danszaal van Turnstede (naast sporthal de Peppel). Kom vrijblijvend meedoen en volg 4 gratis proeflessen om te kijken of dansen bij DOK iets voor je is.

Bekijk hier ons lesrooster of hier de flyer. © CTL DOK
 
25
JUN
nijntje beweegdiploma           
 
DOK heeft lessen voor bijna alle leeftijden. Ook voor peuters van 2 t/m 6 jaar heeft DOK een heel leuk beweegprogramma op het lesrooster staan. Op[ verschillende dagen (zelfs op zaterdag) en in verschillende zalen wordt bewegingsonderwijs gegeven volgens het nijntje beweegprogramma van de KNGU. Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.
Hebt u peuters in deze leeftijdscategorie, kom dan vrijblijvend en gratis een 4-tal proeflessen volgen bij DOK.
Bekijk hier ons lesrooster of hier de flyer. © CTL DOK
 
29
MEI
Nieuwe lessen bij DOK        
 
Nu we weer lekker binnen mogen sporten, start DOK ook met een tweetal lessen in de nieuwe gymzaal op het Enka terrein.

Dinsdag
Van 16:30 - 17:30 uur Gymnastiek/turnen meisjes 8/9 jaar
Van 17:30 - 18:30 uur Gymnastiek/turnen meisjes 10+ jaar

Donderdag
Van 17:00 - 18:00 uur Free Running voor leden van 8 jaar en ouder (gevorderden)
Van 18:00 - 19:00 uur Free Running voor leden van 8 jaar en ouder (beginners)

Vrijdag
Van 16:30 - 17:30 uur Kleuter gymnastiek 4/6 jaar
Van 17:30 - 18:30 uur Gymnastiek/turnen meisjes 6/7 jaar

De eerste vier proeflessen zijn gratis en zonder verplichtingen, dus kom lekker meedoen om te kijken of je het leuk vindt en wordt lid van DOK.
© Bericht: CTL DOK

 
28
MEI
Coronaregels binnensporten      
 

Een ieder wordt verzocht zich aan de geldende Corona regels te houden.

 
1
APR
Gezocht: vrijwilligers sponsor commissie
 

De JuCo (jubileumcommissie) is al enige tijd geleden begonnen met het voorbereiden van het feestjaar 2022 waarin DOK 100 jaar bestaat.
Voor de verschillende activiteiten zijn we op zoek naar mensen die activiteiten voor willen bereiden. Specifiek zoeken we mensen voor de sponsorcommissie: hen zal gevraagd worden initiatief te nemen bij het zoeken naar sponsoren die het jubileumjaar financieel kunnen ondersteunen.
Hierbij kan gedacht worden aan het benaderen van bedrijven en netwerken, bezoeken van beurzen of aanmelden bij acties.
De JuCo heeft een Bidbook gemaakt om bij de gemeente en andere organisaties subsidie aan te vragen en gelden bij bedrijven te krijgen.

Bent u of kent u iemand die de JuCo kan helpen op dit gebied?
Neem gerust contact op via jubileum@dok-ede.nl
© Bericht: Karin van der Lingen namens de Juco

 
15
FEB
Inschrijf, opzeg en mutatieformulieren        
 
In verband met de overgang naar een nieuw ledenadministratiesysteem zijn de inschrijf, opzeg en mutatieformulieren op onze website aangepast. Ze zijn nog steeds te vinden onder het kopje "Lid worden" in het menu, maar zijn nu onderverdeeld in het soort les.
Mocht het invullen niet helemaal duidelijk zijn, stuur dan een email naar ledenadmi@dok-ede.nl
© Bericht: Bestuur DOK
 
01
SEP
Vertrouwenspersoon          
 

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over  trainingsmethodes en misstanden binnen de topsport bij de KNGU. Trieste verhalen voor alle betrokkenen.
DOK heeft al vele jaren een vertrouwenspersoon, waar alle ouders en leden vertrouwelijk terecht kunnen met hun zorgen of klachten over niet acceptabel gedrag binnen de vereniging. Gedrag van lesgevers, leden, assistenten of andere vrijwilligers. We willen als vereniging een volkomen veilige omgeving bieden. Dus geen pesten, treiteren, dwang bij trainingen of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op onze website www.dok-ede.nl is onder het kopje vereniging de nota Veilig sportklimaat te vinden!

Tot slot: DOK staat volledig achter de pedagogische visie van het KNGU. https://dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/pedagogische-visie. Via de link kun je de pedagogische visie lezen.
Contactpersoon: Ineke Reidsma (06 11014851)
© Bericht: Bestuur DOK

 
06
JUL
DOK nóg beter bereikbaar         
 
Om de bereikbaarheid van DOK nóg meer te vergroten, is ons telefoonnummer gewijzigd. Vanaf nu kan je met vragen over mogelijkheden bij DOK, algemene vragen of specifieke vragen terecht via ons 06-nummer: +31 6 15593830. Hoeft het niet persé persoonlijk, dan kan je natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen.
Dit telefoonnummer wordt beantwoord door één van onze vrijwilligers. Zij doet haar uiterste best om je te woord te staan, maar soms gaat privé even voor. Wij vragen hiervoor je begrip.
© Bericht: DOK
 
15
DEC
Samen de schouders eronder: vrijwilligers gezocht!!        
 
Op de DOK-dag is onze DOK-campagne "Samen de schouders eronder zetten" gestart om leden, ouders, oud-leden en belangstellende te attenderen op het feit dat onze vereniging DOK vrijwel volledig door vrijwilligers wordt gerund en dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen vereniging.
We zoeken mensen die een bepaalde taak wil uitvoeren (materiaalbeheerder, publiciteitscommissie, uitjescommissie, jury coördinator, opleidingscoördinator of sponsor commissaris), maar ook vrijwilligers die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten (los verband vrijwilligers).
Er hebben zich inmiddels al twee nieuwe vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Samen de schouders eronder om onze vereniging drijvende te houden, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!.
Bekijk hier onze wervingsvideo. © Bericht: PPC.