21
JAN
Acrowedstrijden  Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Zaterdag 21 januari waren er weer vijf acrokoppels van DOK die af mochten reizen naar Dinxperloo om te laten zien waar ze de afgelopen maanden voor hebben geoefend.
De eersten van de dag voor DOK waren Marith, Suus en Naomi. Dit drietal heeft vol plezier een mooie oefening E-junior laten zien en hebben veel vooruitgang laten zien ten opzichte van de trainingen. Door de zenuwen was er helaas een individueel onderdeel afgekeurd als val en dat heeft ze een paar plaatsen doen zakken op de uitslagenlijst.
Aan het eind van de tweede wedstrijdronde van de dag waren vervolgens onze jongste deelnemers aan de beurt, Sjors en Emma. Deze twee beginners straalden tijdens hun wedstrijdoefening en waren een plezier om naar te kijken. Met een paar kleine aanpassingen zijn ze nog beter tijdens hun tweede wedstrijd!

Aan het eind van de middag, in wedstrijdronde 4 waren de senioren aan de beurt. Eerst mochten Imke en Sharon hun oefening laten zien. Een vrijwel foutloze oefening zoals ze die al weken aan het bijschaven waren heeft ze een mooi cijfer opgeleverd. Omdat de jury oordeelde dat er een onderdeel op de verkeerde plaats was uitgevoerd zijn de in het klassement helaas net onder het midden uitgekomen. Volgende wedstrijd beter, het was een mooie oefening om te zien. Vervolgens waren Hannah en Merel aan de beurt op E-niveau senior. Het was de eerste externe acrowedstrijd voor deze meiden en ze hebben een prachtige originele oefening laten zien die direct positieve reacties van het publiek uitlokte. Een aantal tegenstanders waren iets geroutineerder en door een paar kleine foutjes zijn ze iets lager uitgekomen dan verwacht.
Als laatste DOK-deelneemsters waren Layra, Alysha en Marlou. Dit seniorendrietal hadden alle drie in andere formaties al eerder aan externe acro-wedstrijden deelgenomen, maar nog nooit in deze samenstelling. Ze lieten een oefening met afwisselende choreografie zien, die mooi synchroon liep. Helaas was het eerste onderdeel uit balans in de uitvoering en moesten ze door forse aftrek hiervoor helaas een medaillekans laten gaan.

Al met al waren deze wedstrijden een goede generale repetitie, die veel inspirerende ideeŽn heeft losgemaakt voor de training van de komende vier weken en duidelijk heeft laten zien hoeveel plezier deze meiden in het trainen en de samenwerking hebben.

Bekijk hier een aantal foto's. © Foto's: Ineke Reidsma © Bericht: Carla Reidsma. © Foto's: facebook. ģ Reacties: schrijf in ons kwetterboek.