18
FEB
Tweede PW jongens/heren Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Succesvolle wedstrijden voor de jongens.

Op zaterdag 18 februari mochten de turners van DOK op pad naar Lochem. Hier waren de 2e plaatsingswedstrijden. Het werd een zeer succesvolle dag. Zes turners gingen op pad en vier kwamen met een medaille om hun nek terug naar Ede. Bovendien wisten alle zes de jongens zich te plaatsen voor de districtsfinale. Een hele goede prestatie voor de heren van DOK.

Sam Onnink won het zilver. Sam werd op brug en ringen 1e. Op voltige, sprong en rek werd Onnink 2e. Sam turnde netjes en dat werd beloond.
Ramon de Zeeuw werd knap 8e. Ramon turnt nog niet lang bij de selectie maar hij hoort er zeker thuis. Ramon werd knap 1e op het onderdeel sprong. Nu op naar de finale.

Goud was er voor Julian Schimmel. Julian werd 1e op rek en 2e op brug en sprong. Het goud over alle zes de toestellen was uiteindelijk voor Julian. In dezelfde categorie als Julian werd Jip Koudijs 3e. Jip was 1e op sprong. Daan Gaasbeek werd vierde in deze categorie en hij was samen met Jip 1e op sprong. Ook hij mag naar de finale.

Tenslotte was er ook nog goud voor Lars Balint. Lars had goud op ringen, brug, rek, vloer en voltige. Alleen op sprong moest Balint genoegen nemen met het brons. Lars had dan ook een grote voorsprong op de nummer 2. Trainers Dennis Huisdens, Remco Beukhof en Arne Hennink zijn trots op hun pupillen. Nu hard trainen voor de finales.

Bericht: Astrid Groeneveld. Foto's: Dennis Huisdens. Reacties: schrijf in ons kwetterboek.