18
FEB
Laatste PW acro E-niveau Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Zaterdag 18 februari was het tijd om af te reizen naar Hattem, waar 5 acrokoppels van DOK hun beste beentje voor hebben gezet op de tweede en laatste E-voorwedstrijd van dit seizoen.

De ochtend begon met het junior-drietal, Marith, Naomi en Suus. Met een verbeterde oefening en uitvoering ten opzichte van de vorige wedstrijd hebben ze een mooie vijfde plek weten te bereiken deze dag. De limiet voor de finale op 25 maart was 30 punten, die hebben ze helaas niet weten te bereiken.
In hetzelfde blok waren ook Emma en Sjors aan de beurt, zij hebben een enorme verbetering laten zien en met een overtuigende oefening hebben ze ongeveer 3 punten hoger gescoord dan vorige keer. Ook zij hebben helaas de puntenlijsten niet weten te halen maar hebben wel veel geleerd.

Het eerste blok van wedstrijddeel 4 waren Layra, Alisha en Marlou aan de beurt. Met een strakke oefening hebben ze hun punten met ongeveer een punt verbeterd, en daarmee zijn ze zesde van de 17 deelnemende drietallen geworden. Een mooie plaatsing en hiermee zijn ze ook direct door naar de Oost Nederlandse finale op 25 maart.

In de laatste ronde van de dag mochten Imke en Sharon hun oefening presenteren, met overtuiging en afwerking ging de oefening nu precies goed! Tevreden terugkijkend naar deze uitvoering staan ze nu eerste reserve bij de E-senioren tweetal finale. Hannah en Merel waren als allerlaatste van de dag aan de beurt. Hoewel ze een mooie oefening hebben laten zien was de jury wat streng en zijn ze helaas niet zo hoog uitgekomen als gedacht. De finale zat er om die reden niet in, na de teleurstelling is het nu tijd om vooruit te kijken! Nieuwe onderdelen en choreografie voor diegenen die geen finaleplaats hebben en verder perfectioneren van de bestaand oefening voor de finalisten.

Bericht: Carla Reidsma. Foto's: Ineke Reidsma. Reacties: schrijf in ons kwetterboek.