14
JAN
Rhönrad wedstrijden Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Door de ogen van Jonne en Yara
Afgelopen zaterdag 14 januari vonden de eerste plaatsingswedstrijden voor niveau 1, 4 en 5 plaats. Wij namen deel aan de wedstrijden van niveau 4. We moesten wel heel vroeg opstaan, om vijf uur want we moesten om zes uur in de auto zitten.
Bij mij, Jonne, ging het niet helemaal zoals gepland. Het was jammer maar verder was het wel gezellig en leerzaam om een keer zo'n soort wedstrijd mee te maken.
En bij mij ,Yara, ging het eigenlijk heel goed. Ik ben in totaal 1x gevangen en heb 19,85 punten gehaald. Wij vonden het erg gezellig om mee te doen. (ook al was het heel erg vroeg).

Jonne en Yara.


Door de ogen van Nadia
Op zaterdag 14 januari vonden de eerste plaatsingswedstrijden plaats voor niveau 5, 4 en 1 plaats. De wedstrijden waren in Purmerend dus we moesten vroeg opstaan. Om zes uur omdat ik om zeven uur moest vertrekken. Toen we eindelijk aankwamen moesten we de raderen drogenomdat het buiten sneeuwde. Daarna gingen we warming-uppen.
Na het warming-uppen gingen we inturnen, maar er ging wat mis want we wisten niet dat we moesten wisselen van onderdeel dus eerst had ik niet ingeturnd voor rechtuit maar het is gelukkig allemaal goed gekomen.
Toen begonnen de wedstrijden. Ik was best wel gespannen maar dat was nergens voor nodig. De prijsuitreiking was niet super bijzonder want ik had toch niets gewonnen, ik was namelijk vierde geworden. Daarna ging ik weer naar huis.

Nadia


Door de ogen van Roxy
Afgelopen zaterdag had ik een wedstrijd van rhönrad in Purmerend. Op deze wedstrijd had ik kans om op het Nederlands kampioenschap te komen. Ik moest heel erg vroeg opstaan om op tijd te zijn en ik vond het heel spannend. De jury was erg streng, maar dat moet ook wel als je naar het NK wilt. Ik maakte wel wat fouten bij mijn rechtuit oefening en daardoor kreeg ik veel punten aftrek. Jammer genoeg heb ik niet genoeg punten gehaald om naar het NK te mogen. Ik vond het een beetje jammer dat er maar heel weinig publiek was, want normaal is er altijd heel veel publiek. Ik heb wel echt een hele leuke dag gehad en ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd op 1 april.

Groetjes Roxy Thomas

© Bericht: deelnemers Rhönrad wedstrijden. ® Reacties: schrijf in ons kwetterboek.