14
JAN
Acrowedstrijd 1 E-niveau Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Zaterdag 14 januari stond ons een lange dag in Genemuiden als trainer en jurylid te wachten, de planning was dat de laatste prijsuitreiking van de dag om kwart voor 8 's avonds zou starten. Gelukkig voor de deelnemende acromeiden was de dag opgeknipt in 4 rondes, zodat ze niet die hele dag aanwezig hoefden te zijn.

De dag begon voor DOK Ede met Isa en Gerja, die lieten een zeer strakke en nette E-junior oefening zien, waarbij ze met een vierde plaats net naast de prijzen grepen. Noa en Bodil moesten deze eerste wedstrijd vanwege ziekte helaas aan zich voorbij laten gaan. Over 4 weken mogen zij proberen een plaats op de finale van oost-nederland te scoren. Na het eerste tweetal was een beginners-drietal aan de beurt, die nog nooit externe acrowedstrijden hadden gedaan. Lois, Jedidja en Joylynn hebben boven verwachting laten zien wat ze konden deze eerste wedstrijd, met een goede synchrone oefening. Vanwege een afgekeurd individueel onderdeel konden ze helaas niet in de bovenste helft uitkomen.

In de vierde wedstrijdronde was het de beurt een de E-senioren van DOK, waarbij als eerste Ilse en Evianne aan de beurt waren. Zij hebben eerdere wedstrijden ook als drietal deelgenomen, maar lieten zien dat een tweetaloefening op dit niveau ze heel goed past. Strakke pasjes en een goede samenwerking in een sterk deelnemersveld heeft geen medaille opgeleverd, maar wel veel plezier en tevredenheid. Met nog enige verbeterpunten in de opbouw van onderdelen kan er weer veel winst geboekt worden in de komende wedstrijd. Als laatste voor DOK waren Annelin en Anne aan de beurt. Voor Anne was dit ook haar eerste externe acrowedstrijd en ze heeft laten zien dat de wedstrijdspanning haar goed doet. Elegante pasjes en superstrakke onderdelen hebben ze bijna op het podium gebracht en dat terwijl dit koppel ook nog maar krap een half jaar samen oefent! Dat beloofd wat voor hun tweede wedstrijd.

Voor de trainers Ineke en Carla en de deelnemers was het een geslaagde dag waarbij we met veel goede moed de komende paar weken gebruiken voor het verbeteren van de laatste puntjes.

Bekijk hier een aantal foto's. Foto's: Ineke Reidsma Bericht: Carla Reidsma. Reacties: schrijf in ons kwetterboek.