14
JAN
Medailleregen voor DOK  Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Op zaterdag 14 januari 2017 ging de selectie vijfde divisie van DOK naar het t Riet in Ede. Geen verre reis en dat kwam goed uit vanwege de weersomstandigheden. De eerste voorronde stond op het programma. Naast medailles waren er plaatsen voor de finales te verdienen. Zes maal wisten DOK turnsters een medaille te veroveren, wat een goede prestatie.

Goud was er voor Jade Onderstal en Lotte Hartland. Beide dames turnden een hele stabiele wedstrijd en dit werd beloond met het goud.
Zilver was er voor Eva van Wijngaarden, Fleur den Boer en Sianna van Leeuwen. Eva turnde echt een fantastische wedstrijd en daar wordt het harde werken beloond. Fleur maakte een kleine fout op vloer, dus tijdens de volgende wedstrijd kan het ook goud worden. Sianne turnde goed in een heel sterk deelnemersveld.
 

Tenslotte was er nog brons voor Nora Nguyen, zij was echt verrast met het brons. Dit is voor Nora echt een hele goede prestatie. Ook de andere turnsters turnden een goede wedstrijd, er werden mooie oefeningen gedraaid. DOK en de trainers en trainsters zijn zeer trots op de turnsters.

Bericht: Astrid Groeneveld. Reacties: schrijf in ons kwetterboek.