06
MRT
DOK vrijwilligers in het zonnetje  Verstuur dit bericht naar een bekende
 
Op de afgelopen jaarvergadering was er, naast de normale agendapunten als jaarverslagen, financieel jaaroverzicht en het beleid van de diverse commissie en bestuur voor 2017, ook tijd ingeruimd om een aantal vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Jojanneke van der Boom
Jojanneke geeft dit jaar 20 jaar les bij DOK. Vooral de lastigste lessen wat betreft voorbereiding en tijd. Heel veel zaterdagen is Jojanneke voor DOK onderweg. Maar het is niet alleen die 20 jaar als lesgeefster wat Jojanneke zo uniek maakt. Bij heel veel activiteiten was Jojanneke betrokken. DOK-Dagen, Kledingcommissie, Jurylid en met name de CTL waarvan Jojanneke al sinds 2006 deel uitmaakt. Deze bijzondere staat van dienst verdient inmiddels wel een beloning. Het is daarom dat de leden van de JAV hebben besloten om Jojanneke v/d Boom te onderscheiden tot LID VAN VERDIENSTE.

Dicky Roelofs
Dicky is al jaren betrokken bij DOK. Bescheiden en vooral op de achtergrond doet ze haar werk. Voor velen valt dat nauwelijks op maar voor DOK zo belangrijk. Al jaren zie je Dicky achter de wedstrijdtafel bij de organisatie van wedstrijden. Al 4 keer was ze lid van de VoCU. Deze commissie regelt de hele voorbereiding van de uitvoering. Een hele klus iedere keer. Ook is Dicky voor DOK contactpersoon bij de gemeente Ede voor het sleutelbeheer van de gymzalen. Bovendien regelt ze ook de ontvangst en uitgifte van de sleutels. Dicky is daarom benoemd tot STERLID van DOK.

Carla Reidsma
Carla is ook al heel lang bij onze vereniging betrokken. Dit jaar geeft ze 15 jaar les. De laatste periode vooral bij de Acro lessen samen met haar moeder Ineke. In deze discipline is Carla bovendien jurylid. Het zijn vaak de uitzonderlijke lessen die veel voorbereiding vergen. Muziek keuze, samenstellen van oefeningen en demo's en de vele zaterdagen voor wedstrijddeelname maken deze functie toch wel tijdrovend. Carla is benoemd tot STERLID van DOK.

Nicole Oudsten
Sinds oktober 2005 is Nicole lid van de JC. Geruime tijd ook als voorzitter. Nicole heeft ook een aantal jaren lesgeven en is nu regelmatig bereid invallessen te geven. Nicole maakte deel uit van de toestellenploeg voor de uitvoering en was ook al eens lid van de VoCU. Haar betrokkenheid bij DOK is evenals de eerder genoemde personen bovengemiddeld. Ook Nicole is daarom benoemd tot STERLID van DOK.

Cees Gouw, Karin Arends, Pauline Jansen, Esmee van Gemert en Alex Beukhof

Cees Gouw is dit jaar 25 jaar trainer van de volleyballessen en dus onderdeel van onze technische leiding (TC). Hij ontving een mooie bos bloemen.
Karin Arends
is 25 jaar lid van de Pers en Publiciteis Commissie (PPC) en zal, omdat ze niet aanwezig kon zijn op de vergadering, de bos bloemen thuis ontvangen.
Pauline Jansen is 15 jaar lid van diezelfde commissie en ook zij mocht een prachtige bos bloemen in ontvangst nemen.
Esmee van Gemert is een aanstormend vrijwilligers talent en kreeg om die reden de Pluim uitgereikt, samen met een bos bloemen en een setje kipnuggets (blijkbaar haar favoriete eten)
Alex Beukhof tenslotte is dit jaar 25 jaar lid van de Pers en Publiciteits Commissie PPC. Ook hij mocht een bos bloemen mee naar huis nemen.

Allen van harte gefeliciteerd en vooral dank voor de vele vrije uurtjes die jullie in onze vereniging steken. Zonder vrijwilligers is onze vereniging namelijk geen v-e-r-e-n-i-g-i-n-g en we hebben mensen als jullie hard nodig!
Bericht: Webmaster. Foto's: Alex Beukhof - NicePhotos. Reacties: schrijf in ons kwetterboek.